Proefsessie!


Bruidskapsel & Bruidsmake-up

Leuk dat je er bent, best wel spannend om jezelf straks al als bruidje te zien. Tijdens de Bruids Proefsessie gaan we samen jouw wensen doornemen, onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers, kijken ik o.a. naar je eigen stijl, de vorm van je gezicht, je haar, je trouwjurk en de kleuren als deze al bekend zijn van je bruidsboeket, om samen bij de juiste bruidsmake-up uit te komen.

Ook met je bruidsmake-up hou ik rekening met licht en fotografie. Dit doen we ook bij je haar, mocht je accessoires voor in je haar hebben kan je deze meenemen naar de proef, Ik heb evt. ook accessoires te koop voor een leuke prijs, de proef vindt altijd plaats op locatie bij Essies Beauty Huis, als dit niet lukt graag even in overleg. In de proefsessie maken we ook een voor en na foto zodat ik deze naar je toe kan sturen en jij ook het beeld hebt van het eindresultaat.

Na de proefsessie noteer ik alles wat er is aangebracht en hoe we het bruidskapsel gaan doen. Dan is het mogelijk om al een planning in te vullen qua tijden, mocht dit nog niet helemaal
bekend zijn, of er komen nog bruidsgasten bij dan houden we hierover contact. Leuke tip: Probeer in de middag een afspraak te maken met de bruidswinkel om je jurk door te passen, het leuke hiervan is dat je het totale plaatje van jezelf alvast kan zien. Mocht je bij nader inzien nog niet helemaal jouw stijl hebben gevonden niet getreurd bij mij krijg je de service om te kijken en te bespreken wat ik verder voor je kan doen, en kom je zonder extra kosten bij me terug. Gebeurd echter nooit maar eerlijkheid naar mij toe vindt ik belangrijk zodat alles naar wens is voor je.

JIJ OP JE MOOIST IS HET BELANGRIJKSTE WAT TELT !
En ik hoor je al denken zou ik iemand mee mogen nemen “TUURLIJK MAG DAT” super gezellig! Tijdens de make-up zal ik ook duidelijk vertellen wat ik aan het doen ben en waarom, het is
gelijk een mini workshop voor jouw en degenen die je gezellig hebt meegenomen. Laat me altijd wel even weten met hoeveel je komt. Als er evt. bruidsgasten zijn die ook gebruik willen maken van mijn diensten kan je dit bij de proefsessie doorgeven. Tenslotte begint je feestje ook al bij alle leuke voorbereidingen. Een warm welkom en gezelligheid vindt je bij Essies Beauty Huis. Tot dan bij jouw Bruids proefsessie!