Nagelstyling


Altijd al mooie lange nagels willen hebben maar lukt dit niet omdat de nagels te zwak zijn. Of heeft u last van nagelbijten, dan ben je bij Essies Beauty Huis op de juiste plek. Onder het genot van een kopje thee of koffie bespreken we jouw wensen en vragen en gaan we aan de slag.

 

Nieuw geen Acryl geen Gel maar Powergel ( neusje van de zalm )

Powergel is sterker dan gel en natuurlijker dan Acryl. Glad aan te brengen en snel te vijlen. Een gel die verwerkt als Acryl maar die je net als bij gel de tijd geeft om een geweldig strakke nagel te styleren. Bestaat uit 5 kleuren en is geurloos. Kan op de natuurlijke nagel worden aangebracht of op een verlenging (tip verlenging) Hier overheen kunnen alle kleuren gelpolish, glans, glitters etc. worden aangebracht.
En heeft u voor 3 weken weer stralende nagels. Eens in de 2 a 3 weken kom je terug voor een opvulbehandeling.” Essies Beauty Huis Laat je nagels elke dag stralen”. En geeft jouw ook service, mocht er een keer iets met je nagel zijn gebeurd, neem dan even contact met mij op. Ik zal je er spoedig altijd proberen tussen te zetten.

 

Probleem nagels

Niet iedereen heeft van nature prachtige lange nagels. Er zijn tal van redenen te noemen waarom het niet lukt om mooie lange nagels te krijgen.

 • Nagels bijten
 • Broze nagels
 • Werk
 • Zwangerschap
 • Lage weerstand
 • Medicijngebruik

Voor iedereen die een nagelprobleem heeft is er echt een oplossing. We zorgen dat de nagels er natuurlijk uitzien en aanvoelen en werken met de nieuwste producten. Voor iedere klant voor hygiëne een eigen persoonlijke vijlenset. Mooie nagels maken het verzorgde plaatje af!

 

Gelpolish

Gelpolish kan ook op de natuurlijke nagel worden aangebracht, 3 weken stralende nagels. Veel kleuren kunt u kiezen in de Salon. Onder het genot van een kopje thee of koffie en de gezellige sfeer tijdens een ontspannen nagelbehandeling, gaat u weer met zonnige handen naar huis.

Magnatic gellak

Voordelen van gellak

 • Sterker dan nagellak
 • Dunner dan een kustnagel
 • Goedkoper dan kunstnagels
 • Voelt hetzelfde als een natuurlijke nagel
 • Behandeling duurt 45 a 60 min.
 • Gemakkelijk te verwijderen
 • Manier om je eigen nagels te laten groeien en sterker te laten voelen

Glitters of steentjes

Glitters leuk voor een extravagant of feestelijke nagel.

 

Verzorging

Verzorg je nagelriemen met nagelriemolie. Dit om het beste resultaat te krijgen voor de perfecte mooie nagels.

 

Parafine Handpakking

Na een nagelbehandeling is er ook een handpakking bij te boeken, dit moet u van te voren bij de boeking vermelden i.v.m. de extra tijd in planning van de afspraak. Wat houdt de parafine handpakking in? De handen gaan in een parafine bad en worden voor een half uur in plastic handschoenen en warme handschoenen afgedekt. Door de warmte heeft de pakking een geweldige diepte werking, De vocht inbrengende formule verzachten de handen, Na een half uur is de parafine pakking uitgewerkt en ga ik deze verwijderen. Handen zijn intens verzorgt, geen droge handen meer. De behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen. Er zijn veel behandelingen ook in combinatie te boeken en mocht er iets niet bijstaan u kunt Essies Beauty Huis voor alle informatie en afspraken bellen 0628775023